DPS Budva: Carević kao Ilija Čvorović

Iz budvanskog DPS-a naveli su da su metropolu turizma koja je takav imidž decenijama mukotrpno gradila, bacilli na koljena koalicija DF-a i Demokrata

4387 pregleda 19 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratski front (DF) pokazao je da su stanovnici samo jedne države dobrodošli u Crnoj Gori i da svaka različitost ili druga nacionalna pripadnost kod njih budi nelagodu i tjeskobu, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz budvanskog DPS-a naveli su da su metropolu turizma koja je takav imidž decenijama mukotrpno gradila, bacilli na koljena koalicija DF i Demokrate i dodali da je „sinopsis njihovog varvarstva prema imidžu Budve podugačak i nemoguće ga je taksativno navesti“.

„Vrhunac njihovog “menadžmenta destinacije” dogodio se juče ispred prostorija pošte i notara, kad je hunta Marka Carevića presrela turskog glumca i pokušala da ga identifikuje“, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz budvanskog DPS-a, odmah se pojavio i Carević, „samo ovoga puta ne kao podizvođač, već kao čuveni istražitelj Ilija Čvorović“.

„Gle čuda, uhvatio je na djelu čovjeka koji je bio spreman da investira svoj novac u Crnu Goru, pritom ne razlikujući ličnu kartu od dozvole za boravak ili kako Carević kaže “only” boravak. Da je znao stvarni razlog glumčevog boravka u Budvi, podizvođač bi mu vjerovatno prišao i ponovio njegovu čuvenu rečenicu “šefe ima li što za mene?”, navodi se u saopštenju.

U budvanskom DPS-u smatraju da su takvim ponašanjem u DF-u još jednom pokazali da su stanovnici samo jedne države dobrodošli u Crnoj Gori, te da svaka različitost ili druga nacionalna pripadnost kod njih budi nelagodu i tjeskobu.

Prema njihovim riječima, jedino što je istinito rekao Carević jeste “I have my problem”.

"Sigurni smo da je mislio na svoje probleme sa zakonom zbog nelegalnog držanja plaže “Ploče”, namještenih tendera i očiglednog sukoba interesa u asfaltiranju budvanskih ulica, uzurpiranja državnog zemljišta, varvarstva kome je sklon, vrijeđanja i napadanja službenika policije", naveli su iz budvanskog DPS-a.

Kako su kazali, njegov suštinski problem je njihova izvjesna pobjeda na izborima.

"A to mu već stvara glavobolju“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: