Budva: Radnik pauk službe prijavio Carevića da mu je prijetio

Kako je ispričao policiji, sjedio je na mjestu vozača kada mu je Carević prišao i rekao” kunem ti se da za tim volanom nećeš biti nakon 30. avgusta, ja ću se lično pobrinuti da ne budeš na tom radnom mjestu”

13524 pregleda 33 reakcija 32 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Vozač specijalizovanog vozila “ Pauk” u opštinskoh firmi “ Parking servis” Miloš Anđelić prijavio je policiji bivšeg gradonačelnika Marka Bata Carevića da mu je danas prijetio dok je vozilom pokušavao da ode na radni zadatak. Anđelić je kazao policiji da je Carević zaustavio vozilo pored pauk vozila , te izašao iz njega i došao do prozora i prijetio mu.

Optužio je Carevića da mu je prijetio da će ostati bez posla nakon 30. avgusta je lobira protiv njega.

Kako je ispričao policiji, sjedio je na mjestu vozača kada mu je Carević prišao i rekao” kunem ti se da za tim volanom nećeš biti nakon 30. avgusta, ja ću se lično pobrinuti da ne budeš na tom radnom mjestu”.

Anđelić je naveo da je prethodno dobio poziv i spremali se da krene sa kolegama na radni zadatak- da vozilo koje je bilo parkirano nepropisno ispred osnovne škole ukloni. U tom trenutku je Carević bio na parkingu Crvenog krsta gdje su kancelarije Pauk službe , te svojim džipom došao do pauk vozila , a onda ga pitao zbog čega se ne javlja i zbog čega ga izbjegava. Kazao mu je da ne želi da se sa njim svadja i da će ga firma zaštiti.

Anđelić je kazao u stanici policiji da se ne osjeća sigurnim i da se boji za svoj život , jer kako je kazao Carević je imućan i moćan.

Bonus video: