Lakušić: Stijepović nije ispunio obećanja, u nemilosti je vrha svoje partije

“Očigledno je da se nervozni šef DPS-a rješava usluga svoji promašenih gradonačelnika, poput Stijepovića”, kazao je Lakušić
72 pregleda 2 komentar(a)
Zoran Lakušić, Foto: DNP
Zoran Lakušić, Foto: DNP
Ažurirano: 20.05.2018. 13:13h

Gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović, nije ispunio obećanja data u svom predizbornom programu, saopštili su iz Demokratske narodne partije (DNP).

Stijepović je u intervjuu agenciji Mina kazao da je izborni program u njegovom mandatu ispunjen u najvećoj mjeri.

Član Predsjedništva DNP-a, Zoran Lakušić, rekao je da Stijepović nije ispunio obećanja data u svom predizbornom program, navodeći da je u “nemilosti vrha svoje partije,i to zbog mnogo čega”.

“Posebno zato što za vrijeme njegove skoro četvorogodišnje promašene vladavine nije izgrađen nijedan značajniji kapitalni projekat u Glavnom gradu, pri čemu je radio anemično, upravo u duhu svojih neispunjenih obećanja”, naveo je Lakušić u reagovanju.

Koliko je Stijepoviću pao rejting ne samo kod građana, nego i u Demokratskoj partiji socijalista (DPS), prema riječima Lakušića, najbolje govori podatak da ga se našao na drugom mjestu na odborničkoj listi.

“Očigledno je da se nervozni šef DPS-a rješava usluga svojih promašenih gradonačelnika, poput Stijepovića”, dodao je Lakušić.

On je kazao da je činjenica da je Stijepović pokrenuo pred izbore kapitalne investicije, koje su neke u toku, a neke su još u fazi pripreme I istakao da se ti projekti rade se uz pomoć kredita, zbog kojih se grad zadužio na stotine miliona eura.

“Stijepović je pokazao da nije sposoban da realizuje svoj program, a kamoli da odgovori na potrebe građana. Njegov rad se svodio na improvizacije, a “proslavio” se jedino lošim rezultatima i neispunjenim obećanjima, bez ijednog ostvarenog kapitalnog projekta, uz puno jeftinih marketinških trikova, svojstvenih DPS-u”, rekao je Lakušić.

Kako je dodao, Stijepović je na skupovima trebao da objasni zašto nije realizovao 70 osto svog izbornog programa, i da li se grad može voditi uz “jeftine gafove i lažna obećanja”.

“Vjerovatno mu se ovih dana pred izbore priviđaju kapitalni projekti, ravnomjerni razvoj i sportski tereni. Stijepović i DPS bi trebalo da prestanu sa prevarama i lažnim obećanjima i da se hvale neviđenim rezlutatima i realizovanim programom koji niko nije video”, istakao je Lakušić.

On je kazao da se kampanja I na ovim lokalnim izborima svodi na „lažnim obećanjima i lažnim izjavama, čiji je glavni promoter Stijepović“.

Bonus video: