Knežević: Katnić dvorska luda familije Đukanović, još nije shvatio da ga niko ne doživljava ozbiljno

"Ja mu zahvaljujem što mi obilato pomaže da na međunarodnoj arbitraži glatko Atlas Grupa dobije odštetu koja joj pripada", zaključio je Knežević

21968 pregleda 100 reakcija 21 komentar(a)
Knežević, Foto: Filip Roganović
Knežević, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević reagovao je na jučerašnje navode glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji je između ostalog Kneževića nazvao Gebelsom, koji ima za cilj da ga predstavi kao nekog ko je poslušnik Đukanovića.

"Nije Duško Knežević kriv specijalnom tužiocu Katniću što se slabo razumije u svoj posao, pa je doživio da mu Interpol ukine tri potjernice za mnom, sa jasnim obrazloženjem da su one politički motivisane. Takav šamar Katnić ne može pravdati nazivajući mene Gebelsom, jer njemu ni baron Minhauzen nije ravan u konstruisanju političkih optužnica po nalogu Mila Đukanovića i grandovskog kriminalnog klana", kazao je Knežević u reagovanju. On je poručio da bi Katniću bilo bolje da nađe način da sebe sačuva od nove kompromitacije.

" Hoće li saditi luk ili obrezivati voćke njegovo je pravo da izabere, ali je očigledno da više nikoga ne može ubijediti da nije dvorska luda familije Đukanović, koju oni povremeno koriste i kao strašilo i kao goniča", kazao je on.

Dodao je da se je SDT uživio u, kako je kazao, ulozi goniča političkih protivnika svog šefa, samo što još nije shvatio da ga niko ne doživljava ozbiljno.

"Ja mu zahvaljujem što mi obilato pomaže da na međunarodnoj arbitraži glatko Atlas Grupa dobije odštetu koja joj pripada", zaključio je Knežević.

Bonus video: