Bošnjačka stranka: Evropska narodna partija podržala BS na predstojećim izborima

“Želimo članici EPP, Bošnjačkoj stranci uspjeh na nedeljnim izborima u Crnoj Gori. Podržavamo njihovu kampanju u kojoj njihovi mladi i žene imaju vodeću ulogu i jasan plan za jačanje vladavine prava i izgradnju prosperitetne, nezavisne i evropske Crne Gore”, saopšteno je danas iz EPP, kazali su iz BS

5675 pregleda 5 komentar(a)
Foto: BS
Foto: BS

Najbrojnija politička grupacija u Evropskom parlamentu, Evropska naroda partija (EPP) podržala je Bošnjačku stranku na predstojećim izborima, koji će se održati 30. avgusta, saopšteno je iz BS.

“Želimo članici EPP, Bošnjačkoj stranci uspjeh na nedeljnim izborima u Crnoj Gori. Podržavamo njihovu kampanju u kojoj njihovi mladi i žene imaju vodeću ulogu i jasan plan za jačanje vladavine prava i izgradnju prosperitetne, nezavisne i evropske Crne Gore”, saopšteno je danas iz EPP, kazali su iz BS.

Oni su kazali da je BS jedina politička partija iz Crne Gore koja je punopravna članica EPP-a.

Na parlamentarnim izborima Bošnjačka stranka nastupa pod sloganom “Bošnjačka stranka-Ispravno-Rafet Husović”, dok će na lokalnim izborima u Gusinju nastupiti pod sloganom “Ispravno za Gusinje-Rafet Husović”, kazali su oni.

Bonus video: