DPS Berane: Bečićevi demagozi ljudima crtaju mete

"Berane "demagozima" budi strah i paniku jer tamo je Aleksa, prije koju godinu, do koljena potučen od Srđana Milića", navode iz DPS-a
51 pregleda 16 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 25.01.2018. 15:34h

"Bečićevi demagozi su se očigledno uživjeli u ulogu sudija i tužilaca, a sad su otišli i korak dalje, pa nevinim ljudima počeli da crtaju mete na čelu i to objavljuju u njima bliskim medijima", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berane.

"Bivši portparol SNP Aleksa Bečić, zaboravlja da i pored toga što se preobukao i pokušao da se kamuflira iza liste koju čine anonimusi iz Berana, on je u ovom gradu prepoznat kao neko ko je kontinuitet najgore politike koju su naše Beranke i Beranci zapamtili. "Novi Aleksa", ovaj sa kravatom, zapravo je onaj isti koji je jedva punoljetan poletio ka politici koja je rušila, razarala, regrutovala Sedmi bataljon... Kako je tada poletio, tako je poslije preletio, i to sa onih sto hiljada eura kapitala, koji mu nerijetko bivši stranački drugovi spočitavaju", dodaje se u saopštenju.

Dodaju da Berane "demagozima" budi strah i paniku jer "tamo je Aleksa, prije koju godinu, do koljena potučen od Srđana Milića".

"Odavde su krenule Aleksine traume od poraza, toliko intenzivne da je odmah nakon izgubljene bitke istakao ironični slogan "Pobjede a ne podjele", iako nigdje pobjeda, porazi se nižu, a čeka ga i novi četvrtog februara u Beranama. Na radost svih naših sugrađana koji žele da žive u miru bez podjela, svađa, osvete i revanšizma", zaključuje se.

Bonus video: