Gvozdenović: Šavnik će i na predstojećim izborima biti predvodnik ubjedljive pobjede DPS

Gvozdenović je kazao da su Šavničani u prethodnom periodu dokazali da imaju sve kvalitete da preuzmu odgovornost i upravljaju važnim procesima

2627 pregleda 9 komentar(a)
Sa predizbornog skupa u Šavniku, Foto: DPS
Sa predizbornog skupa u Šavniku, Foto: DPS

Opština Šavnik će i na predstojećim parlamentarnim izborima biti predvodnik ubjedljive pobjede Demokratske partije socijalista (DPS), ocijenio je politički direktor te stranke Branimir Gvozdenović.

On je na predizbornom skupu u Šavniku zahvalio članovima i simpatizerima na konstantnoj podršci koju DPS ima u toj opštini.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Gvozdenović je podsjetio da je, zahvaljujući dobroj saradnji lokalne samouprave i Vlade, u opštini Šavik realizovano više infrastrukturnih projekata.

„A podstaknuta su i ulaganja u razvoj poljoprivrede, stočarstva i naročito turizma, uzimajući u obzir prirodne karakteristike Šavnika i činjenicu da ova opština predstavlja veliki turistički potencijal“, kaže se u saopštenju.

Gvozdenović je kazao da su Šavničani u prethodnom periodu dokazali da imaju sve kvalitete da preuzmu odgovornost i upravljaju važnim procesima.

„Zajedničkim snagama ćemo nastaviti da razvijamo sve važne grane privrede od značaja za Šavnik i sve njegove stanovnike“, poručio je Gvozdenović.

Bonus video: