"Mir je naša nacija": Komunalna policija u Nikšiću po nalogu režima podnijela prijavu zbog postera

"Uzalud su vam kazne, platićemo ih pa makar prodavali imovinu. Ali vi ćete platiti građanima Crne Gore. Platićete dug za stotine fabrika, hiljade radnih mjesta, za uništene rijeke i šume, platićete za pljačku i kriminal. Vi kažnjavate nas, a vama slijedi kazna građana 30. avgusta

18070 pregleda 13 komentar(a)
"Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija
"Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Komunalna policija u Nikšiću je po nalogu režima podnijela prijavu zbog postera na kojima je napisano "Mir je naša nacija", saopšteno je večeras iz Demokratske Crne Gore.

"Navodno se DPS vlast zabrinula za stubove ulične rasvjete. Ne smetaju DPS-u posteri, niti se oni brinu za javnu infrastrukturu, a to su pokazali rušenjem, uništavanjem i pljačkanjem. Njima smeta poruka "Mir je naša nacija". Poruka koja je izazvala zemljotres, rasulo i osipanje u njihovim redovima. Poruka, koja je pokazala put svima, pa i velikom broju DPS birača da autokrate nijesu budućnost za našu zemlju i građane. Poruka koja im je trn u oku i na bilbordu, i na posteru, i na TV ekranu i na društvenim mrežama. Poruka zbog koje blokiraju Karavan mira, vrijeđaju i prijete lideru naše Koalicije, napadaju funkcionere, kažnjavaju autobus, špijuniraju i podmeću", istakli su iz Demokratske Crne Gore.

Iz te partije su dodali da su "uzalud primitivni udari iz svih oružja".

"Uzalud su vam kazne, platićemo ih pa makar prodavali imovinu. Ali vi ćete platiti građanima Crne Gore. Platićete dug za stotine fabrika, hiljade radnih mjesta, za uništene rijeke i šume, platićete za pljačku i kriminal. Vi kažnjavate nas, a vama slijedi kazna građana 30. avgusta. Ta kazna vam stiže u obliku broja 11. Nema veće kazne za vas od pomirene Crne Gore. Zato je mir naša nacija", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: