"KLASIČNI ČIN OSVETE DUŠKA MARKOVIĆA I VESELINA VELJOVIĆA"

"Mir je naša nacija": Vlado Georgiev vraćen sa granice

"Mir je kada Vlado Georgijev može mirno da dođe u Crnu Goru", zaključeno je u saopštenju

29141 pregleda 2310 reakcija 34 komentar(a)
Georgiev, Foto: Instagram
Georgiev, Foto: Instagram

Koalicija "Mir je naša nacija" tvrdi da je kantautor Vlado Georgiev danas vraćen sa granice prilikom dolaska u Crnu Goru.

"Nakon podrške koaliciji „Mir je naša nacija“ naš proslavljeni kantautor iz Herceg Novog Vlado Georgijev vraćen je danas sa granice prilikom dolaska u Crnu Goru. Očigledno je da autokratski režim pokušava da na najprizemniji način udari na sve one koji su podržali našu koaliciju, pa čak i na umjetnike koji su širom regiona proslavili našu državu."

Kažu da je ovo "klasični čin osvete Duška Markovića i Veselina Veljovića, kao i oblik javnog izražavanja mržnje prema našim građanima, umjetnicima i najboljim predstavnicima svoga grada i svoje države, samo zato što ne podržavaju autokratski režim."

"Dok DPS može računati na podršku kriminalaca koje švercuju i prebacuju preko granica, koalicija „Mir je naša nacija“ je ponosna na podršku dobrih i časnih ljudi iz svijeta politike, sporta i umjetnosti, među kojima je i Vlado Georgijev. Pozivamo državne organe autokratskog režima da odmah prestanu sa sprovođenjem mračnih planova i da ne zaustavljaju gospodina Georgijeva na putu za njegov Herceg Novi. Već od ponedeljka će nakon sigurne smjene vlasti po hitnom postupku biti preispitane sve odluke Uprave policije koje imaju političku konotaciju. Svako onaj ko je policiju Crne Gore pretvorio u policiju DPS-a, naićiće na odgovor pravne države. Onima koji služe autokratskom režimu grubo kršeći zakone ove zemlje biće mjesto u zatvoru. Mir je kada Vlado Georgijev može mirno da dođe u Crnu Goru", zaključeno je u saopštenju koalicije "Mir je naša nacija".

Preporučujemo za Vas