Kolarević: Ne priča se više o OKG na čelu sa Marovićem već o Kolareviću o kojem mogu samo neistinama da privuku pažnju

"Koliko je Demokratama “mir naša nacija“ i to da rade za sve ljude i vjere u Crnoj Gori vidi se da u toku izborne kampanje u Budvi pominju samo Mehmeda Mešu Kolarevića", zaključio je Kolarević

9762 pregleda 10 komentar(a)
Budva
Budva

Vlasnik građevinske kompanije “14. septembar" Mehmed Meša Kolarević odbacio je optužbe budvanskih Demokrata , da nije platio komunalije za gradnju sedmospratnice u naselju Lazi, navodeći da je zgradu gradila turska firma, a ne njegova.

“Neznanje i volja sa iznošenjem neistina je puno veća od volje da se bave istinom. Moje preduzeće “14. septembar” doo je vlasnik parcela 691/1 i 692/1 KO Budva na kojoj je izgrađen objekat. Objekat je izgradila turska firma, “Fumka Construction & Landscape “ doo koja je investitor. Ja sa izgradnjom objekta nemam nikakve veze. Da su gospoda Demokrate željeli da narodu Crne Gore plasiraju istinu prvo bi informacije tražili od mene, a ne da političke poene dobijaju na ovako jadan način”, naveo je Kolarević u saopštenju i dodao:

“I gle čuda, ne priča se više o OKG na čelu sa Svetom Marovićem...već o Mehmedu Meši Kolareviću o kojem mogu samo neistinama da privuku pažnju, a više ni time. Koliko je Demokratama “mir naša nacija“ i to da rade za sve ljude i vjere u Crnoj Gori vidi se da u toku izborne kampanje u Budvi pominju samo Mehmeda Mešu Kolarevića. Ja više neću davati demanti nepismenim i previše ambicioznim navodima. Nažalost, tako mladi i neuki ljudi...” zaključuje se u reagovanju Kolarevića.

Bonus video: