"hvali vlast čiji je najveći domet isplata plate sa zakašnjenjem od tri mjeseca"

"Za budućnost Crne Gore": Poslednji trzaj poražene politike DPS-a u Budvi

"Uzalud Vam trud gospodine Đukanoviću, ovaj grad Vam je rekao što je imao 2016. godine, a jos ubjedljiviji pozdrav dobićete 30. avgusta. Glinenog goluba kojeg ste postavili na mjesto predsjednika Opštine Budva svjesno ste politički žrtvovali, ali nije to vama prvi put", kazali su u saopštenju

9588 pregleda 82 reakcija 7 komentar(a)
"Za budućnost Budve", Foto: Za budućnost Budve
"Za budućnost Budve", Foto: Za budućnost Budve

Reanimacija političkog značaja DPS-a i Nikole Divanovića u Budvi čini se sad već uzaludnim poslom. Nakon posjete romskom naselju, podrške državljanina Italije, u ovaj zaludni posao dao se i predsjednik Crne Gore. Umjesto vještačkog disanja, besvjesni politički subjekt dobio je vještaču samouvjerenost, lažnu nadu i dobro poznata Potemkinova sela.

To je saopšteno iz koalicije "Marko Bato Carević - Za budućnost Budve" povodom posjete Predsjednika Mila Đukanovića Budvi.

Iz ove koalicije kažu da o posjeti predsjednika države najbolje govori činjenica da, iako bi trebalo da bude predsjednik svih građana, da je namjeran da je posjeti samo kada je u kandžama njegove partije.

"Obećava ono što je država davno bila dužna da uradi i hvali vlast čiji je najveći domet isplata plate sa zakašnjenjem od tri mjeseca, i to novcem građana Crne Gore, a sve nakon političke i društvene krize koju su proizveli u ovom gradu. Uzalud Vam trud gospodine Đukanoviću, ovaj grad Vam je rekao što je imao 2016. godine, a jos ubjedljiviji pozdrav dobićete 30. avgusta. Glinenog goluba kojeg ste postavili na mjesto predsjednika Opštine Budva svjesno ste politički žrtvovali, ali nije to vama prvi put", kazali su u saopštenju.

Navode da Budvani prepoznaju ove posljednje znake života DPS-a koje pokazuje "pogubna, mrziteljska, kleptokratska politika OKG DPS-a koja Budvu i Crnu Gore vuče nazad. Vrijeme je za promjenu. Za bolji, pravedniji i sigurniji život svih građana. Za budućnost Budve i Crne Gore!", zaključuje se u saopštenju  koalcije "Marko Bato Carević - Za budućnost Budve".