Brajović: Spokojno čekamo ocjenu građana o našem radu

„Da li će nastaviti putem koji nas je doveo od referenduma do članstva u NATO, koji će nam omogućiti da, možda i do kraja mandata ovog saziva parlamenta završimo sve pretpostavke za ulazak u Evropsku uniju, a svakako budemo prva sljedeća članica“, precizirao je Brajović

6579 pregleda 184 reakcija 4 komentar(a)
Brajović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Brajović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Nosilac liste Socijaldemokrata (SD) Ivan Brajović je rekao su izbori veoma važni za Crnu Goru zato što “građani biraju kojim putem će Crna Gora nastaviti da ide dalje”.

„Da li će nastaviti putem koji nas je doveo od referenduma do članstva u NATO, koji će nam omogućiti da, možda i do kraja mandata ovog saziva parlamenta završimo sve pretpostavke za ulazak u Evropsku uniju, a svakako budemo prva sljedeća članica“, precizirao je Brajović.

Građani, kako je naveo, biraju i da li će Crna Gora nastaviti sa jačanjem institucija i vladavine prava, i podizanjem kvaliteta života svakog građanina.

„Ili ćemo se, ne samo zaustaviti na tom našem putu, nego i vratiti unazad“, dodao je Brajović.

On je rekao da je siguran da birači u Crnoj Gori znaju koji treba da bude njihov izbor.

Brajović je istakao da je važno da izborni dan protekne u demokratskoj atmosferi i da ne bude remećenja javnog reda i mira.

Na pitanje da li ima informacije o mogućim nemirima i kako komentariše pojačane aktivnosti policije, on je odgovorio da država treba da učini sve da omogući nesmetan izborni proces.

„Mislim da će sve proteći dobro, i da će država biti spremna da sačuva i mir i red“, kazao je Brajović.

Bonus video: