Bečić: Nezadovoljni birači danas imaju mogućnost izbora

Istakao je da se nasuprot povoljnoj poziciji opozicije, DPS nalazi u izuzetno teškoj poziciji, zbog “velikog broja žarišta koja ne mogu kontrolisati”

10670 pregleda 121 reakcija 3 komentar(a)
Aleksa Bečić na glasanju, Foto: Savo Prelević
Aleksa Bečić na glasanju, Foto: Savo Prelević

Lider koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić rekao je da svaki građanin Crne Gore, koji istinski želi promjene, ne može naći izgovor da ne izađe na izbore, navodeći da model nastupa opozicije garantuje da nezadovoljni birači imaju mogućnost izbora.

On je nakon glasanja na biračkom mjestu u Mjesnoj zajednici Zabjelo pozvao sve građane da masovno izađu na birališta i da, kako je naveo, mirno, dostojanstveno i sa olovkom u ruci pobijede podjele i promjene lošu vlast.

„Opozicija u susret današnjim izborima ima odličnu poziciju. Nije bilo međusobnog napadanja, bilo je poštovanja i solidarnosti. Model nastupa opozicije garantuje da svaki nezadovoljni birač danas ima mogućnost izbora. Prvi put u poslednjih dvadesetak godina nećemo imati niti jedan rasuti opozicioni glas“, istakao je Bečić.

Istakao je da se nasuprot povoljnoj poziciji opozicije, DPS nalazi u izuzetno teškoj poziciji, zbog “velikog broja žarišta koja ne mogu kontrolisati”.

„Imaju žarište izazvano Zakonom o slobodi vjeroispovijesti, složenom ekonomskom situacijom, propalom turističkom sezonom, oštrim porukama međunarodne zajednice, tako da je potpuno prirodno to što veliki broj nezadovoljnih birača DPS-a prilazi opoziciji, a dominantno koaliciji Mir je naša nacija”, rekao je Bečić.

Bonus video: