Janković: Za rovovske podjele odgovoran DPS, zaštitićemo muslimane i one kojima je prijećeno traktorima

"I nema potrebe da se iko plaši, ova zemlja je majka svih nas, i zajedničkim snagama iskorijenićemo sve podjele među jednim narodom i ostvariti konačnu pobjedu za bolju Crnu Goru"

6115 pregleda 1 komentar(a)
Janković, Foto: SNP
Janković, Foto: SNP

Za rovovske podjele koje postoje u Crnoj Gori, odgovorna je isključivo Demokratska partija socijalista (DPS) i njen način vođenja politike, dijeleći nas na "njih i nas" i na "naše i vaše", saopštio je danas Luka Janković, član Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Podgorica.

"Neka zna crnogorska javnost da za nas postoje samo jedni - MI. Građani Crne Gore koji jedni drugima žele samo dobro i koji će u narednom periodu odgovorne vlasti pokazati kolika je snaga jedinstva crnogorskog naroda. Zbog toga, osuđujemo svaki vid napada na bilo koga i pozivamo državne institucije da u najkraćem roku reaguju i neodgovorne pojedince privedu pravdi", istakao je Janković.

On je kazao da povodom "nemilih scena i dešavanja u Pljevljima od strane neodgovornih pojedinaca prema sugrađanima i braći muslimanima, kao ozbiljna politička partija imamo odgovornost prema građanima Crne Gore".

"Znajte da buduća vlast neće tolerisati ničije šovinističke ispade ma od koga dolazili. Kako smo spremni da zaštitimo našu braću muslimane, tako smo spremni i da zaštitimo one kojima je prijećeno traktorima. I nema potrebe da se iko plaši, ova zemlja je majka svih nas, i zajedničkim snagama iskorijenićemo sve podjele među jednim narodom i ostvariti konačnu pobjedu za bolju Crnu Goru", rekao je Janković.

Bonus video: