OČEKUJU JOŠ VEĆU PODRŠKU

URA Berane: Bićemo dio nove vlasti, sa DPS-om nema saradnje

Nosilac liste Građanskog pokreta URA u tom gradu, dr Dragan Labudović. navodi da je URA garant ostvarenja reformskog programa i da će biti ključan faktor u formiranju nove opozicione vlasti.
100 pregleda 35 komentar(a)
Dragan Labudović, Foto: URA
Dragan Labudović, Foto: URA
Ažurirano: 24.01.2018. 08:44h

URA će biti dio nove opozicione vlasti u Beranama "o čemu govore povratne informacije od građana od kojih u narednom periodu očekujemo još veću podršku za naš program i plan razvoja grada", saopštio je danas nosilac liste Građanskog pokreta URA u tom gradu, dr Dragan Labudović.

„Krajnje je vrijeme da naš grad krene sa napretkom i razvojem a osnovni preudslov toga jeste da imamo sposobnu i poštenu vlast. Potrebne su nam hitne reforme, snažan zaokret i odgovorno raspolaganje novcem. Mi smo spremni da svoje znanje i energiju posvetimo oporavku našeg grada. Imamo superioran izborni program u kome postoje jasni planovi i mjere za sanaciju i razvoj Berana. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovani ljudi, potpomognuti mladim snagama koji imaju nove ideje, okrenuti su razvojnim projektima sa ciljem da se zaustavi propadanje i nestajanje našeg grada”, ističe Labudović.

On dalje navodi da je URA garant ostvarenja reformskog programa i da će biti ključan faktor u formiranju nove opozicione vlasti.

"Mi ćemo dati snažan doprinos u radu nove vlasti u Beranama, kojoj je potrebno kadrovsko i stručno osvježenje. Građanski pokret URA neće ni na koji način sarađivati sa DPS-om koji snosi najveću odgovronost za poharu i uništavanje kako naših Berana tako i Crne Gore. Učinićemo sve da DPS u Beranama ne povrati vlast u svoje ruke“, naglasio je Labudović.

On kaže da su povratne nformacije koje URA dobija sa terena, nakon završenog prvog kruga kampanje od vrata do vrata, vrlo ohrabrujuće i govore da će oni sigurno biti dio nove opozicione vlasti.

„Počevši od 5. februara, nova vlast mora raditi odgovorno, transparentno, vrijedno i pošteno zarad boljitka svih Beranki i Beranaca. Opština mora postati efikasan servis koji će raditi u interesu svih građana. Ne smije biti privilegovanih već Berane mora postati grad za sve!“, zaključuje Labudović.