DPS HN: Odlazak Karadžić poželjan scenario, osam mjeseci nerada govori o njenom integritetu

"Za DPS je ovo poželjan scenario. Javno priznanje svakako je bolje od prikrivenih rabota, ucjena odborničkim mandatom i dugog odsustva pravdanog doznakama, o čemu znamo sve i mi u DPS-u, ali i vladajuće partije u Herceg Novom", kazali su iz DPS Herceg Novi

8496 pregleda 13 komentar(a)
OO DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi
OO DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi

Obraćanje javnosti Nađe Karadžić za nas nije iznenadjenje. Davno je rečeno: "Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka životinja pokaže trag". Zato pozdravljamo potez gospodje Karadžić, jer je konačno i široj javnosti pokazala kako se bavila politikom, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi.

Kazali su da je Karadžić pokazala da joj je privatni interes, bez obzira na dosta dug funkcionerski staž, na prvom mjestu.

"Za DPS je ovo poželjan scenario. Javno priznanje svakako je bolje od prikrivenih rabota, ucjena odborničkim mandatom i dugog odsustva pravdanog doznakama, o čemu znamo sve i mi u DPS-u, ali i vladajuće partije u Herceg Novom. Osam mjeseci nerada, zadržavanje funkcije i prije svega motivi koji su je naveli na ovakvu odluku, dovoljno govore o njenom, ne samo političkom, integritetu. Nađa Karadžić i slični njoj nikada nisu shvatili i prihvatili da mandat koji dobiju ima početak i kraj, i da im nije dat zauvijek, bez obzira na njihove lične ambicije, niti su shvatili da postoje veće vrijednosti za koje se borimo" zakljčuje se u obraćanju OO DPS Herceg Novi.

Bonus video: