Mijović: Ne idite na skup, ne nasijedajte na manipulacije DPS-a

"Sve nadređene koji vas zovu da idete na skup podrške organizovanoj kriminalnoj grupi odbijte, a na prijetnje uslovljavanja i pritiske odgovorite tužbom", kazao je Mijović

12938 pregleda 188 reakcija 33 komentar(a)
Mijović, Foto: Mir je naša nacija
Mijović, Foto: Mir je naša nacija

Ako vam je stalo i ako volite Crnu Goru, ne idite sjutra na skup i ne nasijedajte na manipulacije DPS-a da se time brani Crna Gora, poručio je Saša Mijović, lider Građanskog pokreta Nova ljevica, koji je dio koalicije "Mir je naša nacija", povodom "Patriotskog skupa" u Podgorici koji je najavljen za nedjelju.

Na skup su sa zvaničnih stranica na društvenim mrežama ranije ove nedjelje pozivali i iz DPS-a, iako su istakli da ta partija nije organizator, pojasnivši da iza organizacije stoje određene patriotske organizacije koje nisu povezane sa DPS-om.

"Ne dozvolite da vas opet prevare, ne dozvolite da manipulišu sa vama. Pozivaju vas i vašu djecu, a njihovu su poslali u inostranstvo gdje su sklonili opljačkane pare. Ne pristajte ni na ucjene i prijetnje da izađete na skup. Sve nadređene koji vas zovu da idete na skup podrške organizovanoj kriminalnoj grupi odbijte, a na prijetnje uslovljavanja i pritiske odgovorite tužbom. Mi ćemo vas odbraniti, a svaki onaj koji je vršio pritisak će uskoro odgovarati. Na kraju vam poručujem da Crna Gora neće nestati, niko je neće ponijeti. Crna Gora je od 30. avgusta oslobođena i prodisala. Oslobođeni su i prodisali svi časni i pošteni ljudi, dosadašnji glasači DPS-a koji su bili ucijenjeni, uslovljeni ili izmanipulisani da do sada glasaju za njih. Drage moje Crnogorke i Crnogorci, živjeli mi i živjela nam slobodna Crna Gora", saopštio je Mijović.

Bonus video: