Zaustavili se ispred Abazovićeve kuće i pjevali: Bez reakcije policije

"Mislim da se kolona spontano zaustavilia kod Dritanove kuće, jer mi pri kraju, nijesmo ni znali o čemu se radi. Ulica je uska, bilo je i mračno jer nije bilo rasvjete ali ubrzo smo nastavili dalje", kazao je "Vijestima" sagovornik koji je bio u koloni"

59884 pregleda 136 reakcija 121 komentar(a)
Abazović, Foto: Boris Pejović
Abazović, Foto: Boris Pejović

Nakon povratka sa sinoć održanog "Patriotskog skupa" u Podgorici, kolona automobila je sinoć kasno prodefilovala uz sirene ulcinjskim bulevarima i ulicama i u naselju Pinješ i zaustavila se ispred kuće predsjednika Građanskog pokreta URA i lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića, gdje su kako se vidi sa snimaka objavljenih na društevnim mrežama, razvili crnogorske barjake i pjevali "Ovo nije srpsko leglo već junački Montenegro" i "Izađi mala".

Pošto odgovora nije bilo, konvoj je ubrzo nastavio dalje.

"Nakon impozantnog skupa u Podgorici, odlučili smo da kolona prođe i ulcinjskim ulicama kako bi sugrađanima prenijeli makar dio atmosfere sa Trga slobode. Mislim da se kolona spontano zaustavilia kod Dritanove kuće, jer mi pri kraju, nijesmo ni znali o čemu se radi. Ulica je uska, bilo je i mračno jer nije bilo rasvjete ali ubrzo smo nastavili dalje", kazao je "Vijestima" sagovornik koji je bio u koloni.

Iz policije još nijesu reagovali povodom incidenta ispred kuće Abazovića.

Bonus video: