Gvozdenović: Svetionik politike DPS-a se neće ugasiti

"Politička utakmica na državnom nivou ulazi u poluvrijeme u kojem ćemo kao partija koja i dalje ima najveći pojedinačno ostvaren broj glasova, pokazati svoju istinsku snagu", poručio je Gvozdenović u Baru

14749 pregleda 47 reakcija 32 komentar(a)
Sa sastanka u Baru, Foto: DPS Bar
Sa sastanka u Baru, Foto: DPS Bar

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Bar, analizirani su rezultati ostvareni na parlamentarnim izborima i razmatrana je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, saopšteno je iz OO DPS Bar.

Kako se navodi u saopštenju, sastanku je prisustvovao Branimir Gvozdenović, koordinator za Opštinu Bar, kao i predsjednik OO DPS Bar, Dragoslav Tomanović i Predsjednik Opstine Bar, Dušan Raičević.

Dodaje se da je Gvozdenović članovima Opštinskog odbora čestitao na "zavidnom rezultatu od osvojenih skoro 9.700 glasova u Baru i izrazio zahvalnost u ime Predsjedništva Partije na angažovanju i predanom radu, svim članovima, aktivistima, predsjednicima mjesnih odbora i koordinatorima".

"Uprkos tome što ovoga puta, DPS ne slavi apsolutnu pobjedu na državnom nivou, svetionik politike koju propagiramo, neće se ugasiti i sija u ovom trenutku najjače upravo iz Bara", poručio je Gvozdenović.

U saopštenju se dodaje da je "nakon opsežne diskusije, u kojoj su učestvovali članovi Opštinskog odbora, zaključeno da "povjerenje koje su ukazali građani Bara dajući svoj glas politici DPS-a obavezuje da u narednom periodu lokalna uprava radi još bolje i energičnije".

"Politička utakmica na državnom nivou ulazi u poluvrijeme u kojem ćemo kao partija koja i dalje ima najveći pojedinačno ostvaren broj glasova, pokazati svoju istinsku snagu", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: