Kovačević: Podnijećemo krivičnu prijavu protiv osam članova OIK Kotor

Dodaje da je “ DPS sa svojim satelitima nasilno pokušao da prekroji izbornu volju građana Kotora, preko svojih osam članova Opštinske izborne komisije

18479 pregleda 116 reakcija 7 komentar(a)
Kovačević, Foto: Koalicija Za budućnost Kotora
Kovačević, Foto: Koalicija Za budućnost Kotora

"Velika narodna koalicija - Za Budućnost Kotora" podnijeće krivičnu prijavu kotorskom tužilaštvu protiv osam članova Opštinske izborne komisije zbog pokušaja nasilne promjene izborne volje građana.

“Opštinska izborna komisija u Kotoru je na današnjoj sjednici donijela neustavnu i nezakonitu odluku s namjerom da Hrvatskoj građanskoj inicijativi obezbijedi mandat u lokalnom parlamentu”, saopštio je Siniša Kovačević u ime "Velike narodne koalicije - Za budućnost Kotora".

Dodaje da je “DPS sa svojim satelitima nasilno pokušao da prekroji izbornu volju građana Kotora, preko svojih osam članova Opštinske izborne komisije".

“Protiv njih će od strane "Velike narodne koalicije-za Budućnost Kotora" biti podnesena krivična prijava kod ODT-Kotor. Na ovaj način odlazeći DPS po ko zna koji put dokazuje da ne poštuje zakone države Crne Gore i njen Ustav””, kazao je Kovačević.

Bonus video: