Krivokapić neće večeras gostovati na TVCG: "Čekajući neke bolje okolnosti..."

U emisiji Intervju sinoć gostovao Bečić, a učešće je, kako navode iz Javnog servisa, ponuđeno i nosiocima ostalih lista na izborima 30. avgusta

46474 pregleda 2055 reakcija 68 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Krivokapić, Foto: Boris Pejović

Nosilac izborne liste "Za budućnost Crne Gore" na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno učešće u emisiji Intervju, koja je trebalo da bude emitovana uživo večeras na Prvom programu Televizije Crne Gore od 20:05 sati, prenosi portal RTCG.

Iz Javnog servisa podsjećaju da je u emisiji Intervju sinoć gostovao lider koalicije "Mir je naša nacija" Aleksa Bečić, a učešće je, kako navode, ponuđeno i nosiocima ostalih lista na izborima 30. avgusta.

"Obavještavamo vas da večeras profesor Zdravko Кrivokapić neće iskoristiti priliku da gostuje na TVCG. S obzirom da smo se tokom predizborne kampanje držali principa da ne učestvujemo u emisijama RTCG i za to dali jasne razloge koji su poznati, kako vama tako i javnosti", saopštio je tim profesora Zdravka Krivokapića, piše portal RTCG.

Smatrali su, kako su kazali, da će usljed demokratskih promjena "vaš servis unekoliko korigovati veoma jednostranu politiku izvještavanja i komentarisanja političkih događanja".

"Međutim, način na koji ste juče obradili temu sporazuma tri koalicione liste koje su ostvarile pobjedu na prethodno održanim izborima, učvrstio nas je u uvjerenju da se, na žalost, ništa u dosadašnjoj praksi rada vaše televizije nije promijenilo. Čekajući neke bolje okolnosti i uravnoteženiji odnos od strane uredništva RTCG-a srdačno Vas pozdravljamo", stoji u obavještenju tima profesora Кrivokapića.

Bonus video: