"u rekordnom roku"

DPS: Nova vlast u Andrijevici ni konstituisana, a već prekršila zakon

"I prije početka vršenja vlasti počela je samovolja lokalnih čelnika i partijskog zapošljavanja čija bahatost dostiže vrhunac time što kršenje zakona objavljuju javno", navode iz andrijevičkog DPS-a

12045 pregleda 35 reakcija 35 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nova vlast u Andrijevici u rekordnom roku počela je pravnim nasiljem - tako je prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma precizirano da Demokrate dobijaju funkciju menadžera opštine i direktora Turističke organizacije što su mjesta koja se shodno Zakonu o lokalnoj samoupravi i Zakona o turističkim organizacijama popunjavaju na osnovu javnog konkursa, saopšteno je iz andrijevičkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Dakle, i prije početka vršenja vlasti počela je samovolja lokalnih čelnika i partijskog zapošljavanja čija bahatost dostiže vrhunac time što kršenje zakona objavljuju javno. Bolje bi bilo da ubuduće konsultuju Nevena Gošovića koji će ih adekvatno savjetovati kako da partijsko zapošljavanje pravno upakuju i sakriju od javnosti. Ne isključujemo da je možda u pitanju i neznanje Demokrata. Što je možda još gore, jer ukazuje na to da su se neznalice prihvatile ozbiljnog posla, kakav je upravljanje opštinom, a da će posljedice njihovog amaterizma nažalost snositi Andrijevčani", zaključuje se u saopštenju.