Radović: Džaković mora biti prvi slučaj obračuna sa političkom korupcijom

On je poručio da procesuiranje očekuje i ministarka javne uprave Suzana Pribilović

60044 pregleda 1812 reakcija 82 komentar(a)
Radović, Foto: RTV Budva
Radović, Foto: RTV Budva

Novoimenovani predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović poručio je da će svi oni koji su odgovorni za haos u kome našla Budva prethodna tri mjeseca, nasilnim preotimanjem vlasti uz kupovinu odbornika, odgovarati pred oslobođenim institucijama. On je naglasio da na primjeru kupovine odbornika Stevana Džakovića, država treba da građanima pokaže kako se ophodi prema političkoj korupciji.

“Slučaj odbornika Džakovića očekujem da bude procesuiran pred oslobođenim institucijama i da će se jednom u Crnoj Gori stati sa sa kupovinom odbornika i da će gospodin Džaković biti taj koji će biti prvi procesuiran, jer je kupljen”, naglasio je Radović nakon imenovanja.

On je poručio da procesuiranje očekuje i ministarka javne uprave Suzana Pribilović.

“Svi oni koji su odgovorni za nasilno preotimanje vlasti, demoliranje Opštine, suzavac , hapšenje i prebijanje i isleđivanje građana Budve će odgovarati. Svi će odgovarati pred oslobođenim institucijama sistema, jer sada nažalost te institucije nijesu oslobođene. Budite sigurni da dok budem obavljao funkciju da ću istrajavati da svi koji su nanijeli zlo ovome gradu moraju odgovarati. To građani Budve i Crne Gore ne smiju da posumnjaju ni jednog trenutka. Svi oni koji su prihvatili onakvu vlast i onakav način funkcionisanja će odgovarati na odredjeni način, nakon što se oslobode institucije u ovoj državi.”, kazao je Radović.

Bonus video: