Miloje Šćepanović pristupio Pravoj

Iz Prave Crne Gore poručuju da je ta partija bila i da će biti "jezgro dosljednih, nepotkupljivih i nepokolebljivih ljudi"

9123 pregleda 16 komentar(a)
Šćepanović i Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Šćepanović i Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Nikšićanin Miloje Šćepanović, koji je postao poznat javnosti nakon dešavanja u tom gradu poslije usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, krajem decembra prošle godine, pristupio je Pravoj Crnoj Gori.

Šćepanović je tada, nakon 23 godine staža u policiji dao otkaz, kazavši da nije htio da učestvuje u "akciji policije protiv građana."

Iz Prave navode da je taj Nikšićanin "u najtežim momentima stao na stranu istine i pravde, na stranu naroda."

"Šćepanović je odbio da izvrši naredbu režimskog aparata usmjerenu protiv naroda koji je stao na branik svetinja, umjesto pendreka u svoje ruke uzeo je krst i na taj način postao jedan od simbola borbe za slobodnu Crnu Goru, zbog čega je i dobio oreden od Mitropolita Amfilohija", stoji u saopštenju Prave.

„Počastvovani smo što je Miloje Šćepanović naš član. Njegov hrabri, plemeniti i nadasve ljudski gest govori više od bilo koje riječi” - istakao je

Predsjednik te partije Marko Milačić kazao je da su počastvovani što je Šćepanović njihov član. "Njegov hrabri, plemeniti i nadasve ljudski gest govori više od bilo koje riječi”, istakao je on.

Iz Prave Crne Gore poručuju da je ta partija bila i da će biti "jezgro dosljednih, nepotkupljivih i nepokolebljivih ljudi."

Bonus video: