Medojević: Đukanović i DPS najveća prijetnja miru i bezbjednosti

"Obavjestio sam moje prijatelje u NATO da nam treba snažna politička, finansijska kadrovska, operativna i tehnička podrška za borbu protiv ove hobotnice"

13708 pregleda 40 reakcija 33 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Predjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ocijenio je da su predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i njegova "teroristička organizacija DPS" najveća prijetnja miru i bezbjednosti.

U saopštenju, on navodi da se DPS koji se zasnivana "na švercu narkotika i cigareta i pranju novca mora zabraniti".

Lider PzP-a je naveo da se imovina DPS-a "mora nacionalizovana", kao i da se "ključne vođe optuže i osude pred sudovima Crne Gore".

"Balkanska konfederacija organizovanog kriminala na čijem je čelu Đukanović je prijetnja bezbjednosti Evrope, a i SAD i pod intenzivnim je istragama najvećih bezbjednosnih službi svijeta. Obavjestio sam moje prijatelje u NATO da nam treba snažna politička, finansijska kadrovska, operativna i tehnička podrška za borbu protiv ove hobotnice", naveo je Medojević.

Dodaje da je "ova organizacija i najveći izazov za novu vladu", te da tu "ne bi smjelo da bude premišljanja, čekanja, oklijevanja i traženja ideoloških alibija".

"Đukanović mora biti procesuiran kao vođa opasne terorostičke organizacije koja najavljuje javno preko RTCG terorističke akcije protiv građana, lidera nove vlasti i vjerakih poglavara. Pozivamo sve članove DPS kojima je na srcu Crna Gora i žele da se mijenja i razvija u miru, da napuste ovu terorističku organizaciju koja najavljuje nasilje i terorizam. Đukanovići ne brane Crnu Goru nego opljačkane milijarde. One nijesu u šumi nego na privatnim računima van zemlje", naveo je Medojević

Bonus video: