SNP: Postoji velika šansa za uspjeh na izborima, ako opozcija nastupi sa zajedničkim kandidatom

U saopštenju su iz SNP-a kazali da vjeruju u mudrost svih u opoziciji i vjeruju u mogući dogovor
57 pregleda 6 komentar(a)
SNP Budva, Foto: Facebook
SNP Budva, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.01.2018. 12:14h

Socijalistička narodna partija (SNP) saoopštila je da postoji velika šansa za uspjeh na predsjedničkim izborima ukoliko opozicija nastupi sa zajedničkim kandidatom.

"Pošto su raspisani predsjednički izbori u Crnoj Gori, Socijalistička narodna partija Crne Gore ponovo ukazuje opozicionim kolegama na veliku šansu za uspjeh koji opozicija ima ukoliko nastupi sa jednim - zajednčkim kandidatom 15.aprila. Jedinstveni opozicioni kandidat će imati priliku za pobjedu i pokretanje neophodnog lanca promjena u Crnoj Gori. Mora se učiniti dodatni napor da dođe do opozicionog konsenzusa jer je pravi trenutak za pobjedu opozicionog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima, koji bi trasirali put ka demokratizaciji Crne Gore i njenom pravom, evropskom putu", navodi se u saopštenju.

U saopštenju su iz SNP-a kazali da vjeruju u mudrost svih u opoziciji i vjeruju u mogući dogovor.

"Treba otkloniti eventualne sujete i predrasude, jer je ovo taj trenutak. Da se racionalno i bez nadgornjavanja sjedne za isti sto. SNP je spremna za dogovor i sve će učiniti da dođe do objedinjavanja snaga, jer bi poraz kandidata vlasti i takav način djelovanja, bio politička vodilja za ostale izbore koji slijede u ovoj godini", zaključili su iz SNP-a.

Bonus video: