"Za budućnost Crne Gore": Novi model i način funkcionisanja lokalne uprave biće naš imperativ

Najavljuju da će se zalagati „da strategija razvoja lokalne uprave omogući otvaranje novih radnih mjesta i prekine migraciju stanovništva“

6049 pregleda 3 komentar(a)
Detalj iz Kolašina, Foto: Dragana Šćepanović
Detalj iz Kolašina, Foto: Dragana Šćepanović

Rezultat koji je koalicija "Za budućnost Crne Gore“ ostvarila na parlamentarnim izborima, "obavezuju na i kontinuitet rada i djelovanja, kako u lokalnom parlamentu, tako i u vođenju lokalne politike", tvrde iz kolašinskog izbornog štaba te koalicije. Najavljuju da će se zalagati „u vremenu svakojakih kriza, za realizaciju konstruktivnih projekata i ideja koje će doprinijeti kvalitetu života građana“.

„Danas je sjednica Skupštine opštine Kolašin. Tim povodom koristimo priliku da se zahvalimo građanima Kolašina koji su u velikom broju podržali Koaliciju „Za budućnost Crne Gore“. Rezultati izbora za koaliciju „Za budućnost Crne Gore“, predstavljaju najbolje rješenje za aktuelne probleme, a nikako revanšizam i podjele među građanima. Novi model i način funkcionisanja lokalne uprave biće naš imperativ“, piše u saopštenju te koalicije.

Kolicija „Za budućnost Crne Gore“, tvrde „ prepoznala je sadašnje funkcionisanje lokalnih uprava kao glavni problem napretka lokalne zajednice“.

Najavljuju da će se zalagati „da strategija razvoja lokalne uprave omogući otvaranje novih radnih mjesta i prekine migraciju stanovništva“.

„Definitivno, lokalne uprave treba da budu predlagači koncepta razvoja privrednih granana području opštine. Lokalna uprava treba da kroz ambijent i planove privuče investitore i kroz maksimalne benefite stimuliše lokalne preduzetnike.Građani Kolašina uz vaše sugestije kritike i podršku doći ćemo do grada po mjeri svakog stanovnika“- poručuju kolašinski predstavnici kolaicije „Za budućnost Crne Gore“.

Bonus video: