ČEDOMIR AŠANIN PREDSJEDNIK

URA formirala Inicijalni odbor u Šavniku

Osnivanju odbora prisustvovalo je i rukovodstvo stranke, predvođeno potpredsjednikom Filipom Adžićem

8164 pregleda 374 reakcija 8 komentar(a)
Sa sastanka u Šavniku, Foto: URA
Sa sastanka u Šavniku, Foto: URA

Građanski pokret URA formirao je Inicijalni odbor u Šavniku, na čijem je čelu profesor književnosti Čedomir Ašanin, saopšteno je iz ove partije.

Iz URA-e ističu da je formiranjem Inicijalnog odbora u Šavniku napravljen prvi korak ka osnivanju opštinskog odbora URA u toj crnogorskoj varošici kao i snaženju ideje građanske države i slobodnog pojedinca.

Osnivanju odbora prisustvovalo je i rukovodstvo stranke, predvođeno potpredsjednikom Filipom Adžićem.

Adžić je izrazio zadovoljstvo što ideja URA-e nastavlja da se širi u svim krajevima Crne Gore i da raste podrška građanskom konceptu i modernom shvatanju politike.

"Nakon odličnog izbornog rezultata, URA nastavlja sa jačanjem svoje partijske infrastrukture u cijeloj državi. Drago nam je da su i građani Šavnika prepoznali vrijednosti URA-e čemu svjedoči i formiranje Inicijalnog odbora”, poručio je Adžić.

Novoizabrani predsjednik Inicijalnog odbora, profesor književnosti Čedomir Ašanin istakao je da će partner URE u Šavniku biti svaki građanin kojeg vodi ideja promjena i građanske Crne Gore.

"Naš je cilj ravnomjeran regionalni razvoj i stvaranje preduslova da omladina ostaje i da se vraćaju svojim korijenima. Poljoprivreda i turizam su veliki neiskorišćeni potencijali ovog kraja i sva naša energija biće usmjerena na njihovom kvalitetnom iskorišćavanju i uključivanju što većeg broja građana u privrednu aktivnost”, kazao je Ašanin.

Preporučujemo za Vas