Knežević: Tražimo da nam Krivokapić objasni zahtjeve Abazovića

DF je, kako je kazao Knežević, spreman da sjutra glasa za predsjednika Skupštine iz redova Demokrata i da potpiše kandidaturu za premijera, i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi

119663 pregleda 1991 reakcija 342 komentar(a)
Knežević, Foto: Luka Zeković
Knežević, Foto: Luka Zeković

Niko iz Demokratskog fronta nije doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujuci Ministarstvo unutrašnjih poslova, Upravu policije, Agenciju za nacionalnu bezbjednost, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova i MInistarstvo pravde, saopštio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

"Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi", doda je on.

DF je, kako je kazao Knežević, spreman da sjutra glasa za predsjednika Skupštine iz redova Demokrata i da potpiše kandidaturu za premijera, i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi.

"Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucijenjeni i reketirani. To nismo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima", zaključio je Knežević.

Povezani članci

22. Septembar 2020.

Abazović predložio Krivokapića za premijera, DF odbio

Bonus video: