"I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta"

Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom, razgovarao sam sa ljudima

"Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće"

84049 pregleda 9795 reakcija 127 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović je rekao da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao "sa velikim zadovoljstvom".

"I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mjestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam. Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlamenta bio dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti", rekao je Abazović i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine.

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.