"UVJEREN SAM DA ĆE SVI POSLANICI POKAZATI ODGOVORNOST..."

Bečić zahvalio Đukanoviću: Biću otvoreni promoter kulture dijaloga, međusobnog uvažavanja i poštovanja

"Interes građana i daljeg ekonomskog i moralnog razvoja demokratske građanske, evropske i evroatlantske Crne Gore, u narednom periodu mora biti ne samo prioritet, već jedini zadatak upravljanja državom na svim nivoima"

25693 pregleda 27 reakcija 12 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić zahvalio je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na čestitki povodom izbora za predsjednika crnogorskog Parlamenta, saopšteno je danas iz Skupštine Crne Gore

"Zahvaljujem Vam na čestitki sa najboljim željama povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore. Interes građana i daljeg ekonomskog i moralnog razvoja demokratske građanske, evropske i evroatlantske Crne Gore, u narednom periodu mora biti ne samo prioritet, već jedini zadatak upravljanja državom na svim nivoima. Uvjeren sam da će svi poslanici u najvišem zakonodavnom domu pokazati odgovornost i spremnost na konstruktivnu saradnju i dijalog, u skladu sa očekivanjima građana koji su nam na izborima ukazali povjerenje", istakao je Bečić.

On je dodao da je u ovom zdravstveno, socijalno i ekonomski izuzetno zahtjevnom periodu za našu zemlju, potrebno da kao društvo pokažemo potrebnu zrelost za pružanje kvalitetnog odgovora ovim izazovima.

"Biće to takođe za sve grane vlasti jasan pokazatelj iskrene volje za saradnju. U skladu sa svojim dosadašnjim političkim djelovanjem, i na funkciji predsjednika Skupštine Crne Gore biću otvoreni promoter kulture dijaloga, međusobnog uvažavanja i poštovanja", navodi se u odgovoru Bečića.