POŽELIO MU USPJEH U OBAVLJANJU DUŽNOSTI

Đukanović čestitao Bečiću: Sporazum koji ste potpisali izražava spremnost za nastavak reformi

"Vjerujem da ćemo i u novim političkim okolnostima, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, svi obezbijediti maksimalnu posvećenost ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje, i daljoj izgradnji crnogorskog građanskog multietničkog društva"

44750 pregleda 1921 reakcija 69 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Aleksi Bečiću povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, Đukanović je Bečiću poželio uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, na dobro države i svih njenih građana.

"Sporazum koji ste nedavno potpisali sa koalicionim partnerima kojim se afirmiše evropski i evroatlantski put Crne Gore garantuje poštovanje preuzetih međunarodnih obaveza, i izražava spremnost za nastavak reformi i brže usvajanje evropskih standarda, potvrđuje ispravnost dobro odabranog i trasiranog strateškog kursa naše države. Vjerujem da ćemo i u novim političkim okolnostima, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, svi obezbijediti maksimalnu posvećenost ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje, i daljoj izgradnji crnogorskog građanskog multietničkog društva", piše u čestitki Đukanovića