DPS: Krivokapić unižava funkciju na koju pretenduje

„Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica, zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane, prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji - Nebojšu Medojevića“, navodi se u reagovanju DPS-a

10624 pregleda 41 reakcija 41 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Potencijalni mandatar Zdravko Krivokapić izjavom da Vlada progoni hrišćane samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

„Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica, zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane, prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji - Nebojšu Medojevića“, navodi se u reagovanju DPS-a.

Prema njihovim riječima, Krivokapić je crnogorsku javnost zapanjio bezočnim neistinama.

„Koje je, vjerujemo, izveo pogrešnom analogijom znajući da upravo njegovi četnici progone građane druge vjeroispovijesti“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da „tom sramnom izjavom potencijalni mandatar, samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan“.

„Izjavama poput ove, ili one o DPS koji daje desetine miliona da prekroji izbornu volju, uz populizam i demagogiju kojima je nadmašio i Abazovića, Krivokapić se za sada kandidovao samo za još jednog neodgovornog političara koji u euforiji izazvanoj novonastalim okolnostima sve češće nastupa u ulozi klasičnog politikanta“, naveli su iz te partije.

Oni su kazali da vjeruju da će se ispuniti želja Krivokapića da postane premijer, i da pregleda svaki dokument aktuelne Vlade.

„Tada od njega očekujemo izvinjenje za sve besmislice koje je izgovarao u kampanji. U suprotnom biće samo jedan od neozbiljnih politikanata, kojih smo se nagledali u savremenoj političkoj istoriji Crne Gore“, zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: