Fejzić čestitao Bečiću: Islamska zajednica Vas doživljava kao partnera i prijatelja

"Očekujem da će dani pred nama svjedočiti da je Crna Gora na čvrstim sekularnim načelima uz afirmaciju ljudskih prava i sloboda, koja podrazumijevaju visok standard vjerskiih sloboda, najbolji put za sve nas", poručio je Fejzić

17585 pregleda 6 komentar(a)
Fejzić, Foto: Luka Zeković
Fejzić, Foto: Luka Zeković

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić čestitao je predsjedniku Demokratske Crne Gore, Aleksi Bečiću, izbor na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore, saopštila je Islamska zajednica na svom Fejsbuk nalogu.

Bečić
Bečićfoto: Savo Prelević

"Cijenim da je Vašim izborom, ojačanim podrškom predstavnika manjinskih naroda, prepoznat Vaš kohezivni potencijal i istrajnost u promociji građanske, multivjerske i multietničke zajedničke Crne Gore. Očekujem da će dani pred nama svjedočiti da je Crna Gora na čvrstim sekularnim načelima uz afirmaciju ljudskih prava i sloboda, koja podrazumijevaju visok standard vjerskiih sloboda, najbolji put za sve nas. U tom smislu Islamska zajednica Vas doživljava kao partnera i prijatelja. Gospodine predsjedniče Skupštine, želim Vam dobro zdravlje i lični uspjeh krunisan opštim dobrom", poručio je Fejzić.

Bečić je za predsjednika Skupštine izabran na sjednici 23. septembra.

Za njegovo imenovanje glasalo je 45 poslanika, protiv je bio jedan poslanik, dok je praznih listića bilo 25.

Bonus video: