Carević o osveštavanju u zgradi Opštine: Urađena je dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija

Sveštenici Mitropolije crnogorsko primorske (MCP) osveštali su u četvrtak zgradu Opštine Budva nakon što je Carević (Demokratski front) izabran za predsjednika Opštine Budva

49552 pregleda 3646 reakcija 142 komentar(a)
Carević, Foto: Luka Zeković
Carević, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Opštine Budva, Marko Carević, komentarišući osveštavanje zgrade Opštine, kazao je da je time urađena “dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija Opštine”.

Sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP) osveštali su u četvrtak zgradu Opštine Budva nakon što je Carević (Demokratski front) izabran za predsjednika Opštine Budva.

“Ja sam to uradio zbog 5.700 glasova koji su podržali listu “Za budućnost Budve”. To je za vjerujućeg čovjeka koji je u vjerujućoj crkvi i koji poznaje kanon, uobičajen čin. To je meni potpuno normalno. Teško je razgovarati sa ljudima koji nisu vjerujući. Ono što je sigurno – ako u Opštini može da boravi policija i mogu da se koriste suzavci i neke paravojne formacije, mislim onda da je kvalitetnije da borave i naši sveštenici. Ne vidim nijedn razlog, to je, po mom skromnom mišljenju urađena jedna dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija Opštine. Posle svega što se dešavalo u Budvi, ja kao vjernik, kao neko ko nosi tu listu i u ime svih tih građana smatarli smo da je to potpuno primjereno. Vidjeli ste koliko je bio broj građana, nisu bili samo popovi i ja da prkosimo bilo kome”, rekao je Carević u emisiji na TV Budva.

Povezani članci

24. Septembar 2020.

VIDEO Sveštenici MCP osveštali zgradu Opštine Budva

Bonus video: