URA čestitala Petkoviću na izboru za predsjednika SO Tivat

Iz GP URA su zaključili da su promjene bile neminovnost i da je to između ostalog pokazao Tivat u kojem su građani glasali promjene i da vjeruju da će nova vlast u Tivtu biti bolja od prethodne - višedecenijske

4642 pregleda 542 reakcija 7 komentar(a)
Petković (u sredini), Foto: Siniša Luković
Petković (u sredini), Foto: Siniša Luković

Iz Građanskog pokreta URA čestitali su danas predsjedniku Bokeškog foruma Andriji Petkoviću izbor za predsjednika Skupštine Opštine Tivat uz zadovoljstvo što je DPS i u toj bokeškoj opštini poslije 24 godine otišao u opoziciju.

Oni su Petkoviću poželjeli srećan i uspješan rad uz želju da lokalni parlament vodi u korist svih građana Tivta i njihovih predstavnika.

„Na Vama je zadatak da gradski parlament Tivta podignete na veći nivo i pokažete istinski demokratski kapacitet kao predstavnik nove gradske većine. Zadovoljstvo je što vlast u Tivtu čine građanske liste što je jedinstveni primjer u Crnoj Gori. Građanin Tivta imaće svoje izvorne predstavnike u novoj vlasti a posebno vjerujemo u Vama“, stoji u čestitki Građanskog pokreta URA Petkoviću.

Oni su zaključili da su promjene bile neminovnost i da je to između ostalog pokazao Tivat u kojem su građani glasali promjene i da vjeruju da će nova vlast u Tivtu biti bolja od prethodne - višedecenijske.

Bonus video: