Bečić: Rožaje zaslužuju podršku i pažnju državnih organa

„Povodom Dana opštine 30. septembra, svim stanovnicima Rožaja upućujem iskrene čestitke sa uvjerenjem da će promjene koje su inicirali građani, omogućiti vidljivi napredak Rožaja i svih drugih lokalnih zajednica, pogotovo onih na sjeveru Crne Gore", navodi se u Bečićevoj čestitci

5578 pregleda 196 reakcija 1 komentar(a)
Bečić, Foto: Screenshot
Bečić, Foto: Screenshot

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić povodom Dana opštine Rožaje koji se obilježava 30. septembra - uputio je čestitku gospodinu Rahmanu Husoviću, predsjedniku Opštine, gospodinu Almiru Avdiću, predsjedniku Skupštine opštine Rožaje i svim građanima i građankama opštine Rožajem saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

„Povodom Dana opštine 30. septembra, svim stanovnicima Rožaja upućujem iskrene čestitke sa uvjerenjem da će promjene koje su inicirali građani, omogućiti vidljivi napredak Rožaja i svih drugih lokalnih zajednica, pogotovo onih na sjeveru Crne Gore", navodi se u Bečićevoj čestitci.

On je dodao da "Rožaje sa svojim vrijednim stanovništvom i složnom zajednicom, svome kraju odanom dijasporom i brojnim prirodnim potencijalima, zaslužuju punu pažnju i podršku državnih organa koji treba da stvore preduslove za povoljan investicioni ambijent, a time i ubrzani ekonomski napredak".

"Poštovanim Rožajkama i Rožajcima prije svega želim dobro zdravlje i punu pažnju u borbi sa korona virusom, kako bismo sačuvali ljude kao naš najvažniji resurs i najveće bogatstvo“, zaključio je Bečić.

Bonus video: