Joković: Zajedničkim snagama da unaprijedimo ekonomske potencijale Rožaja

"Svjetska pošast u vidu korone, nije zaobišla ni vaš grad, ali se svi zajedno nadamo da će brzo proći i sa što manje žrtava", kaže se u čestitci

2767 pregleda 1 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u ime partije i u svoje lično ime Dan opštine Rožaje svim njegovim građanima, saopšteno je iz te partije.

„Unapređenje turističkih, poljoprivrednih i drugih potencijala kojima raspolaže naš sjever, jedan je od puteva za brži napredakCrne Gore, a Rožaje na tom putu ima značajno mjesto", navodi se u čestitci.

On je dodao da se sa ponosom u Crnoj Gori ističe viševjekovni multietnički i multikonfesionalni sklad na čemu nam s pravom mnogi zavide.

"Svjetska pošast u vidu korone, nije zaobišla ni vaš grad, ali se svi zajedno nadamo da će brzo proći i sa što manje žrtava", kaže se u čestitci.

Kako je kazao "uz želje da nam stanovništvo ostane zdravo, da se zajedničkim naporima unaprijede ekonomski potencijali rožajskog kraja, realizuju razvojni planovi i infrastrukturni projekti, nastavi skladan život svih građana Rožaja, želim vam srećan Dan opštine'', zaključio je Joković.

Bonus video: