SNP Miljanićevoj: Vaš najveći poduhvat bila kupovina telefona i zastave, šta ste radili po Budvi tek će da se dokaže

"Što se, pak, tiče rada komunalne službe, bolje bi bilo da povedete računa o radnicima i da naplatite račune za komunalne usluge Vašim prijateljima iz DPS, vlasnicima ekskluzivnih hotela i restorana u Budvi koji su „pošteđeni“. Njihove račune plaćaju radnici Komunalnog preduzeća koji su, kada su ukazali na ta nepočinstva ostali bez posla", saopšteno je iz SNP

6699 pregleda 1 komentar(a)
SNP, Foto: Arhiva Vijesti
SNP, Foto: Arhiva Vijesti

U maniru sastavljača saopštenja DPS na državnom nivou, direktorka Komunalnog preduzeća Budva, gospođa Maja Miljanić, inače istaknuta članica svoje partije u našem malom mjestu, pokušala je da opovrgne juče iznijete naše tvrdnje o njihovim (ne)činjenjima kada je komunalna djelatnost u pitanju, saopšteno je u regovanju SNP Budva, povodom reagovanja Miljanić na tvrdnje SNP da ona i Đorđe Medin (DPS) nastavljaju sa partijskim zapošljavanjima u Budvi.

Oni su kazali da tokom njenog funkcionisanja na čelu Komunalnog preduzeća u Budvi ni preduzeće ni građani nisu osjetili nikakve blagodeti.

"Jeste obećali, ali učinili ništa niste, a to će Vam potvrditi građani Budve.Tačno je da je Vaš „najveći poduhvat“ u vrijeme upravljanja Komunalnim bila kupovina četiri telefona po cijeni od 1.100 eura ali ne za radnike nego za članove Odbora direktora Komunalnog preduzeća. Takođe, iz kase Komunalnog je opredijeljeno i 1.500 eura za crnogorsku zastavu. Toliko o tome. Što se, pak, tiče rada komunalne službe, bolje bi bilo da povedete računa o radnicima i da naplatite račune za komunalne usluge Vašim prijateljima iz DPS, vlasnicima ekskluzivnih hotela i restorana u Budvi koji su „pošteđeni“. Njihove račune plaćaju radnici Komunalnog preduzeća koji su, kada su ukazali na ta nepočinstva ostali bez posla. I na kraju, gospođo Miljanić, zemlja jeste okrugla i to je dokazano, a što ste Vi i Vaši po Budvi radili tek će da se dokaže. Šta onda slijedi, možete i pretpostaviti", kazali su iz SNP Budva.

Bonus video: