pokušali da premoste različita viđenja

Abazović razgovarao sa Mandićem i Kneževićem

Abazović je, prema izvoru “Vijesti”, ostao na svojim pozicijama čvrste podrške mandataru Zdravku Krivokapiću i ideji da nosilac liste “Za budućnost Crne Gore”, čiji je konstituent i DF formira vladu po principima koji do sada figurirali u javnosti, vodeci računa o interesima Crne Gore

77693 pregleda 1318 reakcija 134 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović razgovarao je danas sa liderima DF-a Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem o formiranju nove vlade, saznaju “Vijesti”.

Izvor “Vijesti” navodi da su oni pokušali da premoste različita viđenja kako treba da izgleda prva vlada koju ne sastavlja DPS mandatar.

Abazović je, prema izvoru “Vijesti”, ostao na svojim pozicijama čvrste podrške mandataru Zdravku Krivokapiću i ideji da nosilac liste “Za budućnost Crne Gore”, čiji je konstituent i DF formira vladu po principima koji do sada figurirali u javnosti, vodeci računa o interesima Crne Gore.

Istovremeno, funkcioneri DF - a su izrazili velike sumnje u sposobnosti Krivokapića i njegovog tima da formiraju spisak ministara nove vlade kao i želju da oni kadriraju.

Narednih dana će se nastaviti pregovori, a funkcioneri DF-a će razgovarati i sa Demokratama.

Preporučujemo za Vas