Vučinić: Krivokapić ima bezrezervnu podršku

"Duboko vjerujem da će profesor Krivokapić kao inženjer i tehnokrata naći najbolje rješenje za sastav Vlade koja će uspjeti da savlada ogroman teret prouzrokovan antidržavnim djelovanjem bivšeg režima," kazao je predsjednik RP

7614 pregleda 642 reakcija 16 komentar(a)
Vučinić, Foto: Radnička partija
Vučinić, Foto: Radnička partija

Kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić ima bezrezervnu podršku Radničke partije za formiranje Vlade, kazao je predsjednik te stranke Maksim Vučinić tokom sastanka sa Krivokapićem.

Sastanak je, kako navode iz RP, protekao u srdačnoj atmosferi, a Vučinić je zahvalio Krivokapiću na do sada učinjenom.

“Složenost situacije u kojoj se danas nalazi Crna Gora, nalaže da se najhitnije mora formirati nova Vlada i početi sa radom na zdravstvenom i ekonomskom oporavku zemlje. Ovih dana ako se upustite u razgovor sa građanima, čućete da ih ne zanimaju pojedinačni angažmani niti ko će sjesti na koju fotelju u vladi, građani žele da što prije dobiju svoju prvu demokratsku vlast. Duboko vjerujem da će profesor Krivokapić kao inženjer i tehnokrata naći najbolje rješenje za sastav Vlade koja će uspjeti da savlada ogroman teret prouzrokovan antidržavnim djelovanjem bivšeg režima," zaključio je Vučinić.

Bonus video: