SNP: Pozitivno mišljenje DRI na Godišnji finansijski izvještaj

Iz SNP-a su kazali da su izvještaj DRI i terenska kontrola potvrdili da ta stranka ni jednog eura nije potrošila nedomaćinski i nesavjesno

2047 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Godišnji finansijski izvještaj Socijalističke narodne partije (SNP) za prošlu godinu u svim bitno materijalnim aspektima sastavljen je i prezentovan na fer i objektivan način, u skladu sa važećim okvirom finansijskog izvještavanja, utvrdila je Državna revizorska institucija (DRI).

Iz SNP-a su agencij MINA kazali da su izvještaj DRI i terenska kontrola potvrdili da ta stranka ni jednog eura nije potrošila nedomaćinski i nesavjesno.

„Naprotiv, odgovoran rad i finansijsko poslovanje dali su rezultate, pa se možemo pohvaliti sveukupnom konsolidacijom naših finansija“, rekli su iz SNP-a.

Iz te partije su kazali da će se truditi da otklone nedostatke koji su evidentirani u određenom dijelu preporuka, a koji su tehničke prirode.

„Radi se o posledicama otežanog poslovanja zbog nagomilanih problema iz prethodnog perioda“, naveli su iz SNP-a.

Iz te partije su kazali da će nastaviti da rade po zakonu, odgovorno i transparentno.

„I da se trudimo da u budućnosti otklonimo sve pomenute propuste, koji ne mogu dovesti u pitanje našu namjeru da poslovanje partije uredimo na najbolji mogući način“, zaključili su iz SNP-a.

Bonus video: