Predsjednik Predstavničkog doma Kraljevine Maroko čestitao Bečiću izbor za predsjednika Skupštine

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, u odgovoru na čestitku, je istakao da je Crna Gora jak promoter regionalne i multilateralne saradnje

2145 pregleda 0 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću čestitku je uputio predsjednik Predstavničkog doma Kraljevine Maroko Habib El Malki, saopšteno je iz Bečićevog kabineta.

On je u čestitki istakao spremnost i snažnu volju za daljim jačanjem saradnje između dva zakonodavna doma, koja će, kako je naveo, biti u najboljem interesu dvije prijateljske zemlje.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, u odgovoru na čestitku, je istakao da je Crna Gora jak promoter regionalne i multilateralne saradnje, kao i da istinski vjeruje u moć zajedničkog rada na zajedničkim izazovima i inicijativama koji će dalje promovisati mir, stabilnost, saradnju i razmjenu, i koji će proizvesti konkretne i opipljive koristi i prilike za sve naše građane.

„Unaprijed se radujemo saradnji sa Predstavničkim domom Kraveljine Maroko, kako na bilateralnom nivou tako i u okviru parlamentarnih tijela za region Mediterana (PAM i Unije za Mediteran)“, naveo je predsjednik Bečić u odgovoru.

Bonus video: