Abazović: Herceg Novi je personifikacija Crne Gore u malom

On u čestitiki napominje da je Herceg Novi sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem primjer opštine koja je korišćem svojih bogatih resursa znatno unaprijedila turističku ponudu Crne Gore i kvalitet života svojih građana

6107 pregleda 871 reakcija 10 komentar(a)
Abazović, Foto: URA
Abazović, Foto: URA

Svim građanima Herceg Novog, odbornicima, Skupštini opštine Herceg Novi, predsjedniku Skupštine opštine i predsjedniku Opštine Dan opštine Herceg Novi 28. oktobar danas je čestitao lider URA Dritan Abazović.

On je poželio da svaki naredni Dan opštine bude povod za veće zadovoljstvo svih građana, saopšteno je iz URA-e.

“Herceg Novi - grad od skalina, personifikacija je Crne Gore u malom. U tom gradu svi su oduvijek bili rado dočekani a tamošnje stanovništvo oduvijek živjelo skladnim i životom prepunim razumijevanja za sve pripadnosti i opredjeljenja”, naglasio je Abazović.

On u čestitiki napominje da je Herceg Novi sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem primjer opštine koja je korišćem svojih bogatih resursa znatno unaprijedila turističku ponudu Crne Gore i kvalitet života svojih građana.

“Zahvaljujući Herceg Novom o Crnoj Gori se čulo nadaleko kako u regionu, tako i na mnogim svjetskim adresama. Na zadovoljstvo svih, Herceg Novi i danas ima vlast koja je u mnogim segmentima u mandatu kojim opslužuje građane sistematizovala i unaprijedila lokalni sistem u domenu svojih nadležnosti", istakao je Abazović u čestitki.

Abazović u čestitki zaključuje i da ostaje prostor za daljim unapređenjem rada lokalne administracije i obezbjeđivanjem kvalitetnijeg života građana Herceg Novog.

Bonus video: