Milačić: Sloboda i bratska ljubav su od davnina ideali Herceg Novog

"Neka i ovaj dan, i svi drugi slavni datumi istorije ovog grada - bedema slobode i čuvara pravih vrijednosti, budu podsticaj svim Novljanima da sa ponosom i odlučnšću koračaju u bolju budućnost Herceg Novog i Crne Gore"

2014 pregleda 7 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić čestitao je građanima Herceg Novog Dan opštine, saopšteno je iz ove partije.

„Sloboda i bratska ljubav su od davnina ideali slavnog grada Hercega Stefana Kosače. Kao i uvijek, Herceg Novi je i u ovim vremenima među prvima znao da, dostojno svoje slavne tradicije, odgovori svakom napadu na slobudu, na istinu, na duhovnost, na svetinje", kazao je Milačić i dodao:

"Siguran sam da će nakon smjene odnarođenog režima i konstituisanja nove državne vlasti, period pred nama biti period prosperiteta, ekonomskog oporavka, boljeg života za sve nas. Neka i ovaj dan, i svi drugi slavni datumi istorije ovog grada - bedema slobode i čuvara pravih vrijednosti, budu podsticaj svim Novljanima da sa ponosom i odlučnšću koračaju u bolju budućnost Herceg Novog i Crne Gore."

Bonus video: