Jurišević na čelu odbora Prave Crne Gore u Ulcinju

"Prava Crna Gora i ja lično daćemo sve od sebe da učvrstimo dobre odnose u ovome gradu,a pozivam sve ljude dobre volje da nam na tome putu pomognu", kazao je Jurišević

2431 pregleda 6 komentar(a)
Milačić i Jurišević, Foto: Prava Crna Gora
Milačić i Jurišević, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić imenovao je ulcinjskog privrednika Predraga Juriševića za prvog čovjeka Inicijativnog odbora te partije u Ulcinju, saopšteno je iz Prave.

„Prava Crna Gora ima za cilj da u Crnoj Gori svaki njen građanin bude poštovan i uvažen, slobodan u ispoljavanju svog identiteta i uvjerenja. Ulcinj je svojim duhom tolerancije i suživota dobrih ljudi, pokazao da u današnjem vremenu svi koji dijele osnovne ljudske vrijednosti mogu živjeti u skladu i razumijevanju. Nažalost, nedomaćinskim odnosom dosadašnje državne vlasti, koja je vladala na podjelama i koristila naša bogatstva da nas svađa međusobno, Ulcinj je danas potpuno nepravedno, jedna od ekonomski najnerazvijenijih opština u Crnoj Gori. Uvjeren sam da će naš Odbor, na čelu sa Predragom Juriševićem, biti promoter pravih vrijednosti među svojim sugrađanima", kazao je Milačić, koji je Juriševiću poželio uspješan rad.

„Uz veliku zahvalnost Pravoj Crnoj Gori na ukazanom povjerenju zalaganju za bolje društvo, želim da naglasim da ću se svim snagama zalagati da svojim sugrađanima svih vjera i nacija pokažem da u Pravoj Crnoj Gori mogu da imaju iskrenog partnera i prijatelja. Ulcinj je poznat kao grad u kojem se POŠTOVANJE piše velikim slovima, a život u ovoj multietničkoj sredini je uvijek bio i jeste skladan. Prava Crna Gora i ja lično daćemo sve od sebe da učvrstimo dobre odnose u ovome gradu,a pozivam sve ljude dobre volje da nam na tome putu pomognu. Vrata Prave Crne Gore su otvorena za svakog iskrenog čovjeka koji želi dobro Crnoj Gori i svome narodu. Želimo da razbijemo predrasude koje je nametnuo bivši režim kako bi sačuvao svoje pozicije i fotelje i pokažemo da je Prava Crna Gora za svakog građanina jednaka", poručio je Jurišević.

Bonus video: