nije planirana konferencija za novinare

Krivokapić danas putem videa predstavlja kadrovska rješenja

Planirano je da mandatar prije nego što se obrati javnosti predstavi svoj plan partijama, članicama pobjedničkih koalicija

58113 pregleda 591 reakcija 87 komentar(a)
Zdravko Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Zdravko Krivokapić, Foto: Boris Pejović

Mandatar za sastav vlade Zdravko Krivokapić obratiće se danas javnosti putem video zapisa i predstaviti kadrovska rješenja za izvršnu vlast, saopšteno je "Vijestima" iz njegovog tima.

"Mandatar za sastva vlade Zdravko Krivokapić danas će predstaviti kadrovska rješenja za sastav vlade. Konferencija za novinare nije planirana, već će se mandatar obratiti javnosti putem video zapisa", odgovorili su iz Krivokapićevog tima odgovarajući na pitanj da li je i kada planirana konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljeni ministri u novoj vladi.

Planirano je da mandatar prije nego što se obrati javnosti predstavi svoj plan partijama, članicama pobjedničkih koalicija.

Prije nego što predlog bude dostavljen parlamentu, mandatar treba da dobije saglasnost partijskih organa vladajućih koalicija.

Nova vlada će, pored premijera, imati ukupno 12 ministarstva i dvije kancelarije - za ljudska i manjinska prava i za evropske integracije.

Aktuelna Vlada Duška Markovića ima 22 resora - pored premijera, ima tri potpredsjednika, ministra bez portfelja i 17 ministarstava.

Povezani članci

05. Novembar 2020.

Lista ministara skoro gotova