Vučurović: Što prije početi demontažu bivšeg režima

"Nema tu mnogo filozofije, samo je potrebna volja da se pod hitno razbije ta nakazna ideologija, da se marginalizuje i uruši DPS i zakonski odstrani kompletna političko-mafijaška hobotnica koja je decenijama pljačkala narod i držala Crnu Goru u ropstvu", rekao je Vučurović

5858 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Vučurović, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Vučurović, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Događaj u Brčelima jasno govori da nema čekanja, da nova vlast mora odmah udariti po punktovima bivšeg režima, ako želi da se ova zemlja u potpunosti oslobodi diktature, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

On je, podsjećajući na dešavanja u Crminici, kazao da su ponovo na djelu družene poluge bivšeg režima koji su brutalno atakovali na potpuno nevine ljude, sveštenika Jovana Plamenca i njegovog sina.

"Nema tu mnogo filozofije, samo je potrebna volja da se pod hitno razbije ta nakazna ideologija, da se marginalizuje i uruši DPS i zakonski odstrani kompletna političko-mafijaška hobotnica koja je decenijama pljačkala narod i držala Crnu Goru u ropstvu. Ako želimo da Crna Gora krene naprijed, DPS mora biti potpuno marginalizovan, a prema njemu se mora primijeniti zakon kao i prema svakoj drugoj kriminalnoj i zločinačkoj organizaciji, inače ćemo svako malo imati opstrukcije, incidente, prijetnje. Mi ćemo aktivno raditi na tome da se DPS-u više ne dozvoli bilo kakva prilika da stane na noge, a pomno ćemo pratiti i poteze vlade na demontaži bivšeg režima i reagovati ako vidimo kolebanje u toj borbi", rekao je Vučurović.

Bonus video: