"U istom maniru navodi i da mu privatni biznis "debelo trpi""

DPS Budva: Carević planira da zloupotrijebi položaj i utiče na to kako će se građani izjašnjavati na popisu

"Kako drugačije da razumijemo arogantnu i opasnu Carevićevu poruku kad svako ko je elementarno pismen zna da predsjednik jedne Opštine sa popisom stanovništva nema ama baš nikakve veze"

4578 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor DPS Budva optužio je predsjednika Opštine Budva Marka Carevića "da planira da zloupotrijebi položaj sa ciljem da utiče na to kako će se građani izjašnjavati na popisu".

"Jer kako drugačije da razumijemo arogantnu i opasnu Carevićevu poruku kad svako ko je elementarno pismen zna da predsjednik jedne Opštine sa popisom stanovništva nema ama baš nikakve veze, ni u formalnom ni u bilo kom drugom smislu, osim eventualne zloupotrebe", navodi se u saopštenju DPS Budva.

Dodaju da "najnoviji nespretni izlet Carevića, ipak ne treba da čudi jer on u istom maniru dodaje kako njegov privatni biznis "debelo trpi" dok je na funkciji predsjednika Opštine".

"Željeći valjda da nekoga ubijedi kako njegova privatna kompanija nije angažovana kao podizvođač na poslovima koje dodjeljuje Opština Budva. Na kraju, Carević, koji očigledno nikada nije shvatio da biti predsjednik Opštine znači raditi u javnom interesu, otklanja svaku sumnju o sebi najavom da će pobjeći iz politike i ostaviti Budvane na cjedilu u jednoj od najtežih zdravstvenih i ekonomskih kriza u novijoj istoriji. Samo da "završi" da popis prođe "kako valja". Opštinu je okadio, sad je na redu firma", navodi se u saopštenju DPS-a.

Preporučujemo za Vas