REAGOVANJE

DF Budva: DPS kao da je upao u vremensku rupu koja im je naprasno izbrisala pamćenje

"Krajnje je licemjerno da ova smiješna družina ovih dana svojim patetičnim saopštenjima pokušava da glumi zaštitnike javnih interesa građana Budve, kada su upravo oni bili ti koji su uz zloupotrebu državnih organa protivzakonito blokirali račun Opštine i time ostavili građane Budve, zaposlene u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima bez egzistencije. Isti oni su u predizborne svrhe, uz pomoć odlazeće Vlade isplatili zarade koje su kasnile time čineći prekršaj"

5226 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Demokratski front
Foto: Demokratski front

Opštinski odbor partije pod nazivom DPS u stečaju kao da je upao u vremensku rupu koja im je naprasno izbrisala pamćenje pa očekuju da su i građani Budve krenuli njihovim stopama, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta (DF) Budva.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) Budva u kome je između ostalog poručeno da predsjednik Opštine Budva, Marko Carević (DF) planira da zloupotrijebi položaj i utiče na to kako će se građani izjašnjavati na popisu.

"Krajnje je licemjerno da ova smiješna družina ovih dana svojim patetičnim saopštenjima pokušava da glumi zaštitnike javnih interesa građana Budve, kada su upravo oni bili ti koji su uz zloupotrebu državnih organa protivzakonito blokirali račun Opštine i time ostavili građane Budve, zaposlene u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima bez egzistencije. Isti oni su u predizborne svrhe, uz pomoć odlazeće Vlade isplatili zarade koje su kasnile time čineći prekršaj", ističe se u saopštenju DF Budva.

Oni su dodali da o kršenju zakona države Crne Gore najmanje prava imaju da pričaju oni koji su mimo svih zakona postavljali na čelne funkcije tzv. koordinatore službi, što će, kako dodaju iz DF, ući u anale pravne nauke.

"Danas glume poštenje oni koji su htjeli da zaduže grad za novih 30 miliona eura a spriječili su ih građani 30.08 i istovremeno su ih poslali u političku prošlost. Kako je funkcionisao grad tokom vaše uprave najbolje svjedoči činjenica da ste od Budve uz pomoć pendreka i suzavaca napravili okupacionu zonu koja je trajala puna dva mjeseca. Pošto očigledno imate rupe u pamćenju, nije zgoreg podsjetiti da niste vi ti koji ste ostavili novac na računu za zarade, već je to novac koji je ostao od administracije Bata Carevića prije blokade računa. Pošto vrijeme ide, a vi očigledno obraza nemate - podsjetićemo javnost i na činjenicu da su vaši "eksperti" pisali polupismena i pravno neznavena razrješenja zaposlenima i funkcionerima a da nisu uspijevali da pogode tačan naziv službi i funkcija. Srećom, takav skup neznalica više se neće ništa pitati u Budvi, a jedino mjesto gdje ćete imati prilike da vas saslušaju podjednako "stručni" je kongres DPS. I ako već pišete saopštenja, potrudite se da koristite riječi u pravilnom obliku. Piše se "egzistencijalnim" problemima a ne "egzistencionalnim"", kazali su iz DF Budva.

Preporučujemo za Vas